T: 0318 – 643 667

Contacteer ons

(0318) 643 667

Sandwichpanelen en damwand zagen op maat!

Sterk in maatwerk

Wij bieden u graag deze service aan omdat wij uit ervaring weten dat er thuis en op de bouw veel sneller gewerkt kan worden wanneer de panelen de juiste lengte hebben. Het scheelt u tijd en daarnaast heeft u ook veel minder kans op schade. Dankzij het professionele zaag materieel kan FALK Handel de panelen zeer nauwkeurig, netjes en zonder schade zagen. Wij werken efficiënt. Dat betekent dat wij niet onnodig afval produceren en van tevoren goed bekijken uit welke standaardlengtes uw panelen gezaagd kunnen worden. U kunt dit ook zelf aangeven in onze webshop. U gaat dan naar het gewenste artikel en kiest daar voor het zagen op maat. Vervolgens kunt u de afwijkende lengtes invoeren. 

Online bestellen - uitleg Zaagmodule

Om onze klanten ook buiten de ruime openingstijden van dienst te zijn, is er aan onze webshop een zaagmodule toegevoegd. Bij artikelen die op maat gezaagd kunnen worden, staat op de productpagina een link met 'Mijn bestelling op maat zagen'. Wanneer u op deze link klikt, opent er een pop-up scherm. Voor het gemak hieronder een printscreen van een willekeurig artikel:

Zaagmodule FALK Handel sandwichpanelen damwand pop-up scherm

Allereerst kun u de gewenste lengte selecteren. De lengtes die u hier ziet staan, zijn onze standaard voorraadlengtes. Vervolgens kunt u aangeven op welke lengte u dit product gezaagd wil hebben. Wilt u meerdere lengtes toevoegen? Klik dan op 'Voeg nog een zaaglengte toe' en er verschijnt een extra invulveld. Nadat u de lengtes heeft ingevuld, ziet het scherm er ongeveer als volgt uit:

Zaagmodule FALK Handel sandwichpanelen damwand pop-up scherm zaaglengtes

Onderaan ziet u de totale lengte (die u heeft geselecteerd onder standaardlengte) en het nog resterende gedeelte wat wij ook wel restafval noemen. U kunt ervoor kiezen dit restant mee te laten leveren. U dient dan wel een vinkje aan te zetten bij 'Wilt u het restant ook meegeleverd krijgen?'. 

Rechts ziet u een grijs gedeelte met als kop 'OVERZICHT'. Tijdens het invoeren ziet u hier de samenstelling van uw uiteindelijke product en de totstandkoming van de prijs. De standaardkosten zijn € 4,50 ex. btw per zaagsnede. Hiervoor zorgen onze zaagmedewerkers dat uw product uit voorraad wordt gepakt, op maat wordt gezaagd, netjes wordt verpakt en klaargezet wordt voor transport of afhaal. Onder de totale prijs per paneel ziet u 'Aantal' staan en kunt u ingeven hoeveel panelen u wilt, gezaagd op de ingegeven lengtes. 

Vervolgens kunt u het product toevoegen aan uw winkelwagen zodat wij, na afronding van uw bestelling, het product voor u klaar kunnen maken.

Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen! Voer dan alle benodigde lengtes in en voeg uiteindelijk de producten toe aan uw offerte. Onze verkopers kijken dan met u mee en nemen contact met u op voor een complete aanbieding. 

Naar aanleiding van deze uitleg nog vragen? Bel dan naar 0318 - 643667 en vraag naar Rianne van de Kolk.

Onze zaagmedewerkers

Dankzij ons zaagteam is het mogelijk uw panelen op de gewenste lengte te laten zagen. FALK Handel is in het bezit van professioneel zaag materieel waarmee onze medewerkers zeer nauwkeurig kunnen zagen. Kennis maken met onze voormannen en assistent-zagers? Bekijk dan de medewerkers slide op onze homepage of kom langs om persoonlijk kennis te maken.

Video zaagwerk

Neem een kijkje in onze zagerij en bekijk de video:

Falk handel youtube zagen op maat paneelbewerking sandwichpanelen

Adres zaaghal

Het aanspreekpunt van onze zagerij is Arjen de Reus. In samenwerking met de planner van het zaagwerk, Albert-Jan van de Pol, en de voormannen wordt uw order op maat gezaagd. Een keer een bezoek brengen aan onze zagerij? Neem dan contact met ons op door te mailen naar verkoop@falkhandel.nl of bel 0318 643667. Meld u vervolgens aan de Kryptonstraat 1 te Ede (tegenover ons bedrijfspand aan de Kryptonstraat 2). Van harte welkom!en 

Zaaghal sandwichpanelen damwand falk handel zagen op maat kryptonstraat 1 ede

FALK Handel, sterk in zaagwerk!