T: 0318 – 643 667

Contacteer ons

(0318) 643 667

Wat doet MontageMarkt?

FALK Handel bedrijfspandMontageMarkt is dé  toonaangevende groothandel als het gaat om stalen dak- en gevelbeplating, hout, isolatie, zetwerk, schroeven, ramen, deuren, gereedschappen en alle andere bijbehorende accessoires. Vanuit onze vestiging in Ede leveren wij uit voorraad een zeer breed assortiment. Hierdoor kunnen wij in de dagelijkse activiteiten en behoeften van elke aannemer, elk bedrijf, elke agrariër en particulier voorzien. Of het nu gaat om een kleine loods, een veranda, of het dak van uw woning, wij leveren u de bijpassende producten!

Naast het leveren van de materialen maakt advies en maatwerk tevens groot onderdeel uit van onze diensten. Onze verkopers helpen u niet alleen bij uw keuze, maar dragen ook zorg voor een gepaste afwerking. Panelen exact op gevraagde lengtes gezaagd, bijpassend zetwerk en levering van de juiste producten op locatie zorgen samen voor een maatwerk oplossing van uw project. 

Missie & Visie MontageMarkt

MontageMarkt streeft voortdurend naar een duurzame en succesvolle samenwerking met onze relaties. Wij willen als een verlengstuk voor de bedrijfsvoering van onze klanten fungeren. Dit doen we door verder te gaan dan het leveren van alleen metalen dak- en gevelbeplating. Wij willen van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten door aan elk bedrijf en elke particulier een compleet assortiment te bieden. MontageMarkt is uw totaalleverancier op het gebied van dak- en gevelbeplating. Onze missie weerspiegelt onze inzet om elke klant zo goed mogelijk van dienst te zijn en hen de beste producten, informatie en service te bieden.

Kernwaarden MontageMarkt

MontageMarkt is betrouwbaar, betrokken, slagvaardig en gaat voor slimme oplossingen.

  1.        MontageMarkt is betrouwbaar

Bij ons is betrouwbaarheid niet slechts een mooi begrip, maar de spil van onze activiteiten. Wie wij zijn en wat wij leveren is betrouwbaar. Wij stellen bij onze beslissingen het  belang van de klant en daarmee de consument voorop. Daarnaast bieden wij producten aan van meerdere aanbieders waardoor we onafhankelijk zijn en onze communicatie is open, eerlijk en duidelijk. 

  1.        MontageMarkt is betrokken

MontageMarkt wil betrokken zijn en blijven bij de maatschappij. Door oog te hebben voor andere belangen, samenwerken, meebewegen met ontwikkelingen en rekening te houden met de toekomst. Voor ons betekent ‘betrokken’ ook toewijding aan onze klanten, stakeholders en elkaar. Samenwerken is noodzakelijk. Iedere medewerker is verantwoordelijk voor zijn taken. Maar twee weten altijd meer dan één.

  1.        MontageMarkt is slagvaardig

Onze medewerkers staan altijd direct klaar voor u als klant. Wij zijn flexibel en weten van aanpakken. Dankzij onze korte communicatielijnen zijn wij in staat snel en doelgericht te reageren en te communiceren. Daarnaast is er binnen MontageMarkt snelle maar zorgvuldige besluitvorming wat zorgt voor een maximale slagvaardigheid. Op deze manier kunnen wij onze klanten optimaal bedienen.

  1.        MontageMarkt gaat voor slimme oplossingen

Wij denken allereerst oplossingsgericht vanuit het oogpunt van de klant. Dankzij de bouwkundige achtergrond van onze verkopers ontvangt u altijd een technisch en juiste oplossing voor uw loods, veranda of tuinhuis. Geen vraag is te gek, wij denken graag met u mee! Daarnaast verdiepen wij ons ook in uw markt en de specifieke situaties waardoor MontageMarkt zorgt voor slimme, marktgerichte en innovatieve oplossingen.

Ons enthousiaste team

Op onze homepage kunt u in de slider kennis maken met al onze medewerkers. Samen dragen wij zorg voor de afhandeling van uw aanvraag.

Teamfoto FALK Handel sandwichpanelen medewerkers dakplaten gevelplaten