T: 0318 – 643 667

Contacteer ons

(0318) 643 667

Verzending en retouren

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen (indien van toepassing: na ontvangst van uw betaling) verzonden via UPS met tracking en aflevering zonder handtekening. Als u de voorkeur geeft aan verzending via UPS Extra met vereiste handtekening, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Het is verstandig hiervoor contact op te nemen bij het aanmaken van uw bestelling.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. 

Let op: Voor bestellingen via onze webshop worden lagere verzendkosten gerekend dan via onze verkopers. 

Brievenbus - levering binnen 2 werkdagen! € 2,44 excl. btw
Pakketpost 10 kg - levering binnen 2 werkdagen! € 7,40 excl. btw
Pakketpost 20 kg - levering binnen 2 werkdagen! € 12,36 excl. btw
Transport in Nederland - binnen straal 150 km (vrachtwagen zonder zelflosser) - levering binnen 1 - 2 weken! € 65,00 excl. btw
Transport SPOED in Nederland - binnen straal 150 km (vrachtwagen zonder zelflosser) - levering binnen 5 werkdagen!  € 95,00 excl. btw
Transport in Nederland - buiten straal 150 km (vrachtwagen zonder zelflosser) levering binnen 1 - 2 weken! € 120,00 excl. btw
Afhaal MontageMarkt Ede - in overleg (wij nemen contact op), vaak al dezelfde dag! Gratis!

Transport naar België? Neem dan contact met ons op! 

We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Ons transport in Nederland wordt weggebracht door één van onze vrachtwagens/transporteurs zonder zelflosser:

Vrachtwagen FALK transport webshop           FALK transport webshop

Retouren

Klanttevredenheid staat bij MontageMarkt Ede hoog in het vaandel. Is het bestelde product niet naar wens? Jammer, maar dat kan gebeuren! Onderstaand treft u meer informatie over ons retourbeleid.

Retouradres

MontageMarkt

Kryptonstraat 2

6718 WR EDE

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. 

Bedenktermijn

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail naar webshop@falkhandel.nl) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. 

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.